Abdominali pe fugă! În lipsa unui adjectiv mai potrivit, putem spune că definirea e uşoară. Dar durează.
Urmează acest plan în trei părţi şi vei avea abdominali în scurt timp.

1. PREGĂTEŞTE-TE SĂ ŢII REGIM

Conform studiilor efectuate de Clinica Mayo, un bărbat de 90 de kilograme care ridică greutăţi timp de 60 de minute consumă 455 calorii. Exerciţiile aerobice intense ard ceva mai multe calorii. Pe de altă parte, o masă sănătoasă care conţine 120 de grame de pui la grătar şi o cană de orez are 385 de calorii. Pur şi simplu nu ai altă opţiune; trebuie să mănânci mai puţin.

2. CALCULEAZĂ

Urmează acest model de calcul pentru a determina proporţiile zilnice de macronutrienţi. Trebuie să ai circa două grame de proteină per kilogram corp. La fel şi pentru carbohidraţi. Pentru grăsimi, înmulţeşte numărul kilogramelor cu 0,8. Scade consumul de carbohidraţi şi de grăsimi dacă te plafonezi şi slăbirea se face mai dificil.

3. MĂSOARĂ

Nu estima din ochi porţiile. Cei mai mulţi oameni apreciază în mod greşit porţiile şi sfârşesc prin a mânca mai mult decât ar trebui. Ar trebui să ai mereu la îndemână un cântar şi căni pentru măsurat, şi să-ţi prepari singur mâncarea.

SFAT RAPID!

Pentru a evita problemele digestive, evită produsele făinoase cu excepţia orezului. Alţi carbohdraţi buni sunt cartofii, cartofii dulci, şi unele fructe.

2,2 GRAME DE PROTEINE x GREUTATEA CORPULUI = APORTUL ZILNIC DE PROTEINE
2,2 GRAME DE CARBOBOHIDRAŢI x GREUTATEA CORPULUI = APORTUL ZILNIC DE CARBOBOHIDRAŢI
0.9 GRAME DE GRĂSIMI x GREUTATEA CORPULUI = APORTUL ZILNIC DE GRĂSIMI

Articol preluat www.fit4pro.ro